Μάτια

Θεραπεία Ματιών για Αντιγήρανση

Το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής μπορεί να προδώσει τα συναισθήματά μας αλλά και το πόσο καλά φροντίζουμε τον εαυτό μας. Η περιοχή γύρω από τα μάτια μπορεί να προσθέσει χρόνια αν δείχνει κουρασμένη, θλιμμένη από τις ρυτίδες έκφρασης έχει σακούλες και χαλάρωση. Στον χώρο μας θα βρείτε συνδυαστικές τεχνικές που επαναφέρουν με ασφάλεια την νεανική και ξεκούραστη όψη στην περιοχή των ματιών.

Θεραπεία Ματιών για οιδήματα και μαύρους κύκλους

Οι “μαύροι κύκλοι (υπερμελαγχρωση) και οι “σακούλες” (οίδημα) στην περιοχή των ματιών δίνουν στο πρόσωπο μία κουρασμένη και πολλές φορές γηρασμένη όψη.
Με τη χρήση των κατάλληλων καλλυντικών θεραπειών επιταχύνουμε τις φυσιολογικές
βιοχημικές διεργασίες του δέρματος που προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών από το σχηματισμό μαύρων κύκλων και οιδημάτων.

Βαφή Βλεφαρίδων

Η βαφή βλεφαρίδων είναι μια ασφαλής μέθοδος για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς ακόμη και η μάσκαρα είναι περιττή διότι δημιουργείται ένταση και βάθος στο βλέμμα ενώ οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πλούσιες. Το αποτέλεσμα διαρκεί 20 με 30 ημέρες συνήθως, αλλά αυτό εξαρτάται ανάλογα με το πόσο γρήγορα πέφτουν οι παλιές και αναγεννιούνται οι καινούργιες βλεφαρίδες.

Σχηματισμός Φρυδιών

Τα φρύδια μας είναι πολύ σημαντικά για την εικόνα του προσώπου μας. Μελετώνταςτις γραμμές του προσώπου, το φυσικό σχήμα των φρυδιών και την απόσταση των ματιών, μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο είναι το σωστό σχήμα για τα φρύδια κάθε ατόμου. Έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε στην αφαίρεση κάθε περιττής τρίχας με τσιμπιδάκι καθώς και με κερί.

Βαφή Φρυδιών

Αν το χρώμα των φρυδιών είναι αρκετά άτονο και υπάρχουν κενά μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια βαφή φρυδιών σύμφωνα με το χρώμα που θα σας ταιριάζει.

Τοποθέτηση Βλεφαρίδων

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων είναι μια μέθοδος για μεγαλύτερες και πιο πυκνές βλεφαρίδες. Προσαρμόζοντας τις ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω στις αληθινές τις κάνει πιο έντονες χωρίς την χρήση μάσκαρας. Τα αποτελέσματα διαρκούν για 20 με 30 ημέρες παράλληλα με την βοήθεια κατάλληλης φροντίδας των βλεφαρίδων στο σπίτι. Η καθαριότητα των βλεφαρίδων είναι απαραίτητη καθημερινά.